خیارشور سحر شیرین با سرکه، آب نمک، شکر، دارچین یا سایر ادویه های شیرین درست می شوند. برای افزایش طعم آن می توان دانه خردل و پیاز را اضافه کرد.
شیرینی این خیارشورهای سحر به تنوع آن بستگی دارد. خیارشور نان و کره و خیارشور قندی از جمله آنهاست. نان و کره توسط عمر و کورا فانینگ اختراع شده است.
این خیارشور سحر از شور خیارشور شیرین با شکر و ادویه های شیرین درست می شود. برای اینکه طعم آن کمی تندتر شود، می توانید دانه کرفس و گشنیز را اضافه کنید. آنها بهتر است با برگر و ساندویچ سرو شوند.
از طرف دیگر،خیارشور سحر نباتی از محتوای بالای شکر، سرکه سیب و ادویه ها تهیه می شود. طعم بسیار شیرین خیارشور سحر آن را به یک میان وعده معروف تبدیل کرده است.خیارشورهای شیرین منبع خوبی از ویتامین های گروه B، ویتامین K و A هستند.
خیارشور سحر دارچین
روش تخمیرخیارشور دارچین با سایر خیارشورها متمایز است زیرا باید با مخلوط کردن مواد، شربت آب نباتی درست کنید. و بله، آنها هنوز خیارهای خیس شده با سرکه، آب، شکر و چوب دارچین هستند که با هم مخلوط می شوند تا شربت آب نبات شوند.
بافت رنگی این خیارشور سحر به دلیل دارچینی و مقدار کمی رنگ قرمز رنگ قرمز است. این به بهترین وجه در فصل کریسمس سرو می شود.
خیارشور سحر خیارشور فرانسوی است که با خیار مینی غوره درست می شود که طول آن یک تا دو اینچ است. این خیارشورهای ریز بچه طعم شیرین ملایمی دارند و برای سرو با سوسیسهای کاری شده، ترینها، پاتهها و سایر غذاهای کلاسیک چاشنی طعمدار ایدهآل هستند.
کورنیشون ها در واقع خیار نیستند، بلکه انواع مختلفی از گیاهان غوره ای هستند که قبل از بالغ شدن برداشت می شوند. این خیارشورهای سحر بهتر است با تخم مرغ و ساندویچ مصرف شوند.