در این مقاله قصد داریم به چند روش برای ذوب شکلات شونیز دومینیکا بپردازیم پس با ما همراه باشید.
برای ذوب شدن شکلات شونیز دومینیکا در مایکروویو، حدود چهار دقیقه با قدرت 600 وات (برای حدود 100 گرم شکلات) زمان نیاز است.
تکه های آخر از حرارت توده شکلات شونیز دومینیکا ذوب شده ذوب می شوند و اطمینان حاصل می کنند که پس از حدود 10 دقیقه به دمای ایده آل برای پردازش بیشتر برسد.
مزیت: سریع، بدون ظروف کثیف غیر ضروری
عیب: تنظیم دما دشوار است و شکلات شونیز دومینیکا به راحتی می سوزد.
باید به این نکته توجه داشته باشید: ظرف قابل استفاده در مایکروویو، فواصل زمانی کوتاه، وات کم، در این بین هم بزنید اما به آرامی: در غیر این صورت لعاب بعداً حباب می کند. با کوورت سفید بهتر است از یکی از روش های دیگر استفاده کنید.
نحوه کار به این صورت است: شکلات شونیز دومینیکا را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت قرار دهید، فر را روی دمای 70 درجه سانتیگراد قرار دهید و کاسه را در قفسه وسط قرار دهید.
بسته به مقدار شکلات، حدود 12-15 دقیقه طول می کشد تا شکلات شونیز دومینیکا تقریباً کاملاً آب شود. کاسه را از فر بیرون بیاورید و خوب هم بزنید این کار حتی آخرین تکه های آن آب می شود.
مزیت: در صورت نداشتن مایکروویو، کاربردی است، در صورتی که فر از قبل گرم می شود، کم مصرف است، بدون بخار آب و آب که باعث سفت شدن شکلات شونیز دومینیک می شود، تضمین می شود.
اگر می خواهید شکلات شونیز دومینیکا را در ترمومیکس ذوب کنید، به این صورت است: شکلات را در سطح 5 به مدت 10 ثانیه خرد کرده و به مدت 4 دقیقه در دمای 55 درجه ذوب کنید.
مزیت: خرد کردن و ذوب کردن همه در یک قابلمه اتفاق می افتد
عیب: فقط برای آب کردن شکلات شونیز دومینیک خرید کمی گران ؛)
باید به این نکته توجه کنید: نکته: کاملاً بدون کثیفی، می توانید آن را در کیسه فریزر در سبد آشپزی Thermomix “Varoma” ذوب کنید.