خوردن شکلات نارگیلی خارجی توسط گاندی موجب پیروزی او شد

شکلات نارگیلی خارجی محصولی از دانه های کاکائو فرآوری شده است. خود دانه ها به دو نوع تقسیم می شوند: نوع اول واریته است، طعمی لطیف و ظرافت های معطر فراوان دارد، نوع دوم معمولی است، طعمی تلخ و بسیار معطر دارد.

شکلات نارگیلی خارجی تلخ واقعی حاوی حداقل ۷۲ درصد مشروب کاکائو، مقدار کمی شکر و کره کاکائو است.

هر چه درصد مشروب کاکائو بیشتر باشد، محصول بهتر است. شکلات نارگیلی خارجی تلخ 85%، 90% و حتی 99% است که از مواد اولیه مرغوب تهیه شده است.

طعم آن باید تلخ باشد، اما به هیچ وجه مانند پودر کاکائو بی کیفیت، ترش نباشد. این شکلات نارگیلی خارجی به دلیل داشتن قند کم، جزو محصولات رژیمی طبقه بندی می شود.

قلیایی کردن (فرایند درمان پیچیده) لوبیا را به پودری تبدیل می کند که دستگاه گوارش را تحریک نمی کند. با افزودن شیر، سایر افزودنی ها و مواد افزودنی متفرقه، این محصول دیگر به عنوان شکلات نارگیلی خارجی تلخ طبقه بندی نمی شود.

شاید در ابتدا به شیرینی شیر یا سفید به نظر نرسد، اما ارزش آن را دارد که کمی بهتر آن را امتحان کنید و آن طعم غیرقابل تصور را احساس کنید و بلافاصله تبدیل به یک شیرینی مورد علاقه می شود.

شکلات تلخ بدون شک برای بدن مفید است، اما در برخی موارد می تواند مضر نیز باشد. با این حال، مصرف بیش از حد شکلات، مانند هر محصول دیگری، می تواند عواقب نامطلوبی داشته باشد.

خوردن شکلات نارگیلی خارجی تولید کورتیزول، هورمون استرس را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

به طور قابل توجهی خلق و خو را بهبود می بخشد و لحن کلی را بهبود می بخشد. این فقط یک اکسیر شادی برای بدن است. علاوه بر این، ایمنی را نیز تقویت می کند.

دانشمندان ایتالیایی نشان داده‌اند که شکلات سطح پروتئین‌های فعال را کاهش می‌دهد و آن را متوقف می‌کند و در نتیجه از گسترش فرآیندهای التهابی در بدن جلوگیری می‌کند.

بنابراین، برای تمام بیماری های التهابی، شکلات بسیار مفید خواهد بود. مصرف منظم شکلات از بسیاری از ویروس ها و سرماخوردگی ها جلوگیری می کند.