خوردن قیسی محلی در جزایر قناری موجب جدایی نوعروسی شد

محتوای بالای آنتی اکسیدان قیسی محلی را سالم می کند. آنتی اکسیدان ها از سلول های ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

به این ترتیب می توان از آسیب سلولی، التهاب و بیماری ها جلوگیری کرد.

نتایج تحقیقات پیرامون اثرات پلی فنل ها بر سلامتی به ویژه امیدوارکننده است، اما مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است.

توجه داشته باشید!
آنتی اکسیدان های ارزشمند پلی فنول به ویژه قیسی محلی را سالم می کند. آنها به کاهش التهاب و خطر بیماری کمک می کنند.
می تواند سلامت قلب را ارتقا دهد
قبلاً مشخص شده است که چرا قیسی محلی برای هضم ما مفید است، اما آیا قیسی محلی می تواند بر سلامت قلب ما نیز تأثیر بگذارد؟ در واقع، یک مطالعه کنترل‌شده دقیقاً این را نشان می‌دهد: به مدت هشت هفته، آزمودنی‌هایی که هر روز صبح سه قیسی محلی می‌خوردند و آب قیسی محلی  می‌نوشیدند با گروهی که فقط یک لیوان آب با معده خالی می‌نوشیدند مقایسه شدند.

یک بررسی در سال 2016 نشان داد که قیسی محلی دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد حساسیت است. مصرف همچنین با بهبود عملکرد شناختی، بهبود پارامترهای سلامت استخوان و سلامت قلب و عروق بهتر مرتبط است.

همه این توهین بی ضرر را در میان دوستان می دانند. اما چرا باید از قیسی محلی برای این کار استفاده شود؟ برخی معتقدند که کار دشوار برداشتن سنگ از خمیر الهام بخش بوده است. به این معنا که: «ما را سخت می کنی، مثل !

منشأ آزار دادن اغلب از تصویر میوه‌ای بیش از حد رسیده، نرم و گاهاً لطیف گرفته می‌شود. ممکن است به عنوان استعاره ای از یک انسان ناتوان و ضعیف معرفی شده باشد که دوباره به هم ریخته است. اگر بتوانید با دانش واقعی از اذیت کردن خود حمایت کنید، کار مفیدی نیست؟
اگر روی “اکنون ثبت نام کنید!” با کلیک کردن، تأیید می کنید که می خواهید این خبرنامه را دریافت کنید. اطلاعات مربوط به آمار موجود در رضایت نامه، ثبت ثبت نام و حق انصراف شما را می توان در بیانیه حفاظت از داده ها یافت.