دستورالعمل های رژیم غذایی مبتنی بر مواد غذایی در سطح جهان افزایش مصرف میوه و سبزیجات را تشویق می کند و بسیاری از کشورها خوردن حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز را توصیه می کنند.
برای مثال، در بریتانیا، میوه خشک مجلسی بر اساس اندازه سهم تقریباً 30 گرم، در مقایسه با اندازه تقریباً 80 گرم برای میوهها یا سبزیجات تازه، در این هدف قرار میگیرند.
با این حال، سهم میوههای خشک سنتی در مصرف کلی میوه و سبزیجات در مقایسه با میوههای تازه بسیار کم است.
داده های بررسی سلامت 2016 برای انگلستان (HSE 2017) نشان می دهد که مصرف گزارش شده .
میوه خشک در بین افراد 11 تا 24 ساله کمترین میوه خشک افغانستان و در بین افراد بالای 65 سال با میوه خشک با حدود 0.1 سهم در روز در مقایسه با حدود دو وعده میوه تازه (شامل آب میوه) بیشترین میزان است.
روز مصرف انفرادی میوه خشک به تنهایی به عنوان میان وعده نیز به طور متوسط بسیار کم است و تنها حدود 11 درصد از جمعیت بریتانیا در هر روز میوه خشک مصرف می کنند.
به طور متوسط در کل جمعیت، این معادل حدود یک قاشق چای خوری (3 تا 6 گرم) در روز است.
این داده ها با سوابق میوه خشک استوایی حبه ای مصرف 4 روزه از آخرین نظرسنجی ملی رژیم غذایی و تغذیه بریتانیا (سال 7/8) (PHE 2018 ) پشتیبانی می شوند.
که نشان می دهد میانگین مصرف میوه خشک در گروه سنی 4 تا 18 سال 2 گرم در روز و در افراد بالای 65 سال 6 گرم در روز است.
روند کلی در مصرف میوه های خشک، از جمله ظروف کامپوزیت خانگی، مصرف ثابتی در حدود 3 گرم در هر نفر در روز را نشان می دهد که میانگین آن در تمام گروه های سنی (گیبسون، ارتباطات شخصی) است.
افراد بالای 65 سال تقریباً میوه خشک دو برابر متوسط و کودکان نصف مقدار متوسط مصرف می کنند.
از آنجایی که این مصرفها شامل میوه در غذاهای تولیدی نمیشود، مصرف کل به احتمال زیاد 5 تا 6 گرم در روز است که هنوز هم بسیار کمتر از 1 وعده در روز است.
- منابع:
- تبلیغات: