هویج (Daucus carota) یک سبزی ریشه ای است که اغلب ادعا می شود غذای سالمی کامل است.
ترد، خوشمزه و بسیار مغذی است محصولات کشاورزی خراسان رضوی هویج منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K1، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها است.
آنها همچنین دارای تعدادی از مزایای سلامتی هستند. آنها یک غذای مناسب برای کاهش وزن هستند و با کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت چشم مرتبط هستند.
علاوه بر این، کاروتن آنها با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
هویج در رنگ های مختلفی از جمله زرد، سفید، نارنجی، قرمز و بنفش یافت می شود. هویج نارنجی رنگ روشن خود را از بتا کاروتن، آنتی اکسیدانی که بدن شما به ویتامین A تبدیل می کند، می گیرد.
هویج عمدتاً از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است.
کربوهیدرات ها محصولات شرکت آراد برندینگ از نشاسته و قندهایی مانند ساکارز و گلوکز تشکیل شده است. آنها همچنین منبع نسبتا خوبی از فیبر هستند و یک هویج متوسط (61 گرم) 2 گرم دارد.
هویج اغلب از مربای هویج ژله ای نظر شاخص گلیسمی (GI) رتبه پایینی دارد، که معیاری است برای افزایش سریع قند خون پس از غذا.
GI از 16 تا 60 متغیر است برای هویج خام کمترین مقدار، برای هویج پخته کمی بالاتر و برای پوره بالاترین. خوردن غذاهای کم گلیسمی با فواید سلامتی متعددی مرتبط است و به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. پکتین شکل اصلی فیبر محلول در هویج است.
فیبرهای محلول می توانند با کاهش سرعت هضم قند و نشاسته، سطح قند خون را کاهش دهند. آنها همچنین می توانند باکتری های دوستانه روده شما را تغذیه کنند که ممکن است منجر به بهبود سلامت و کاهش خطر بیماری شود.
علاوه بر این، برخی از فیبرهای محلول می توانند جذب کلسترول از دستگاه گوارش شما را مختل می کنند و کلسترول خون را کاهش دهند. فیبرهای نامحلول اصلی در هویج سلولز، همی سلولز و لیگنین هستند. فیبرهای نامحلول ممکن است خطر یبوست را کاهش داده و حرکات منظم روده را تقویت کنند.
هویج منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی به ویژه بیوتین، پتاسیم و ویتامین های A (از بتاکاروتن)، K1 (فیلوکینون) و B6 است.
هویج دارای ترکیبات گیاهی بسیاری از جمله کاروتنوئیدها است.
اینها موادی با میز عسلی فلزی با پایه قوی هستند که با بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها، از جمله بیماری های قلبی، بیماری های دژنراتیو مختلف و انواع خاصی از سرطان مرتبط هستند.بتا کاروتن، کاروتن اصلی موجود در هویج، می تواند در بدن شما به ویتامین A تبدیل شود.با این حال، این فرآیند تبدیل ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد. خوردن چربی با هویج می تواند به جذب بیشتر بتاکاروتن کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات: