در حال حاضر، کود ارگانیک ویتامینه با غلظت بالا به طور مکرر در کشت همه محصولات استفاده می شود. این کودها باعث شستشوی جدی و نفوذ نیتروژن و فسفر به خاک و آب های سطحی می شوند و همچنین به دلیل رسوب گذاری برای استفاده نامناسب هستند.
به دلیل این مشکلات، کود به انواع A و B تقسیم می شود و هر کدام را می توان تنها پس از انحلال از طریق سیستم تامین اختصاصی به محصول عرضه کرد.
در گیاهان، مواد معدنی از محلول خاک از طریق مسیرهای آپوپلاستیک و/یا سمپلاستیک ریشه گیاه را به سمت استل عبور می دهند. در برخی از گونه های گیاهی، چندین ماده معدنی سیتوتوکسیک مانند Ca، Mo، Na، Cd و Al در ریشه ها باقی می مانند یا به شکل کلات منتقل می شوند.
مواد معدنی آلی به نام کانی های کلات یا پروتئین دار زمانی تشکیل می شوند که ماده معدنی با یک لیگاند آلی مانند یک پروتئین یا یک اسید آمینه خاص متصل شود. این مواد معدنی آلی حرکت مواد معدنی را از ریشه به شاخساره افزایش می دهند،
بستر باعث افزایش عملکرد و ارتقاء رشد در گوجه فرنگی می شود. این گزارشها نشان میدهد که کودهای معدنی یا خوراکهای کلات دارای ارزش کاربردی هستند. بنابراین، در این مطالعه، ویتامین C به عنوان بستر انتخاب و کود معدنی کلات تولید شد.
هدف از این مطالعه ساخت یک کود آلی با استفاده از ویتامین C به عنوان بستری بود که تولید محصولات با کیفیت بالا را به حداکثر برساند. علاوه بر این، انتظار می رفت که این کود مکمل کاهش جذب بدن، انسجام و رسوب، لزوم سیستم تامین محلول غذایی و تجمع نمک خاک و آلودگی محیطی باشد که راحتی استفاده و سودآوری در کشت مزرعه را بهبود می بخشد.
از طرفی مدیریت این سیستم کشت و تامین محیط کشت گران است. اخیراً گزارش شده است که برخی از کودهای آلی نقش مهمی در رشد و نمو گیاه از طریق میکروارگانیسمهای محرک رشد گیاه دارند که ریزوسفر را مستعمره کرده و با گیاه تعامل دارند. با این حال، استفاده از این تلقیحات میکروبی به دلیل تنوع کاربردهای میدان باز و نتایج آزمایشگاهی دشوار است.