یک تکه کوچک سوسیس کالباس کالیس خیلی خوب است.
با توجه به این نظر که تمام اعضای تحریریه به اشتراک گذاشتند، ما این تحقیق را آغاز کردیم.
آیا سوسیس کالباس کالیس، که به مقدار معقول مزه شده است، برخی از کیفیت ها را نخواهد داشت؟
پاسخ مثبت است. سوسیس کالباس کالیس دارای خواص تغذیه ای است به شرطی که کمی بخورید، یعنی دو یا سه برش به عنوان پیش غذا و البته نه هر روز.
اما اول، دقیقا چیست؟ سوسیس کالباس کالیس محصولی خام است که با فرآیند اسیدی شدن و کم آبی با هدف تبدیل شدن به محصولی پایدار، خرد شده و تثبیت شده است که به مدت چند روز در جای خنک (حدود 15 درجه) نگهداری می شود. از جمله مواردی که می توان به عنوان کیفیت در نظر گرفت.
حاوی لیپیدهایی (به طور متوسط 20 تا 22 درصد) است که برای عملکرد مناسب بدن ضروری است، حتی اگر نباید از آن سوء استفاده کرد.
فراموش نکنیم که این گوشت است: پروتئین های حیوانی آن (26 گرم پروتئین در هر 100 گرم) منبع انرژی هستند.
شگفت آورتر اینکه حاوی روی است که یک عنصر کمیاب برای سلامتی ما ضروری است. مسلماً سطوح آن با غذاهای دریایی و به ویژه صدف قابل مقایسه نیست.
شگفتی دیگر: حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین های گروه B، به ویژه ویتامین B1 است که در تبدیل گلوکز به انرژی شرکت می کند.
در نهایت و به طور کلی تر، سرشار از کالری است (410 کیلو کالری در 100 گرم) و بنابراین انرژی بدن را تامین می کند.
همانطور که متوجه شدید سوسیس کالباس کالیس خواص کمی دارد و به عنوان مثال با یک آب نبات 100 درصد شیمیایی که ارزش غذایی ندارد قابل مقایسه نیست.
اما نباید از آن سوء استفاده کرد زیرا یک غذای چرب باقی می ماند و به خصوص با محتوای نمک بالا (1980 میلی گرم در 100 گرم)، بنابراین برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند توصیه نمی شود.