مسئله اصلی عصر حاضر، رژیم غذایی نامتعادل و نامناسب مانند فست فودهای ناسالم، عامل اصلی بیماری های مختلف است.
اکثر صنایع غذایی و دارویی که داروها را از منابع مصنوعی فرموله می کنند گران هستند و عوارض جانبی متعددی دارند.
با این حال، دانشمندان در حال تلاش برای یافتن منابع طبیعی داروها برای بهبود سلامت انسان و درمان بیماری ها هستند.
دانشمندان به سختی تلاش میکنند تا خواص کنجد قهوه ای کشف کنند
به طور همزمان، ترجیحات جهانی از منابع مصنوعی به منابع طبیعی و محصولات غیر متعارف (یعنی دانه های روغنی به عنوان منبع پروتئین) تغییر کرده است و غذاها در حال تبدیل شدن به بخشی از رژیم غذایی منظم در اکثر جوامع، صنایع غذایی و دارویی هستند.
کنجد (SesamumindicumL.) یکی از محصولات غیر متعارف است که به دلیل ترکیبات زیست فعال خاص خود مانند سزامین، سزامینول و گاما توکوفرول و ترکیب اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب غیراشباع (به عنوان مثال، اسید اولئیک، اسید لینولئیک، استریدونیک) دارای مزایای متعددی است.
اسید، پالمیتولئیک اسید و ردپایی از اسید لینولنیک).
مکمل روغن دانه کنجد نه تنها کیفیت روغن های سرخ کردنی میان وعده را بهبود می بخشد، بلکه نقش کلیدی در تشکیل میان وعده های سالم با کیفیت خوب دارد.
بعلاوه دانه ها و روغن آن نقش مهمی در فرمولاسیون داروهای مورد استفاده برای بیماری های مختلف دارد.
بررسی فعلی اهمیت و استفاده از دانه و روغن کنجد را در صنایع دارویی، مواد مغذی و مواد غذایی (به ویژه تنقلات) نشان می دهد.
در کشورهای در حال توسعه، فقر دسترسی به غذا را به شدت مختل کرده است.
علاوه بر این، تامین ناکافی پروتئین حیوانی علت اصلی برخی از بیماریهای سلامتی در جمعیت است.
دانشمندان به سختی تلاش میکنند تا منابع پروتئین گیاهی کمهزینه را کشف کنند، بهعنوان مثال، برای ادغام در فرمولهای غذایی برای کیفیت غذایی بهتر.
در گذشته، برای استخراج و استفاده از ایزولههای پروتئینی، روی دانههای روغنی از جمله پنبه، کلزا، سویا، آفتابگردان و بادامزمینی تأکید میشد.
اخیراً، محققان آرد کنجد بدون چربی را برای ترکیب آن در محصولات غذایی برای تقویت محتوای پروتئین و کاهش اختلالات سلامت مرتبط بررسی کردهاند.
- منابع: