پختن پختن در چربی داغ با افزودن مایع (به اصطلاح لعاب زدایی) است، این کار را می توان با شراب، آبجو، آب، سبزیجات یا آب گوشت انجام داد.
سپس در قابلمه بسته پخته می شود. بهترین راه برای انجام این کار استفاده از یک کاسرول واقعی، قابلمه چدن دسینی است.
“Kokotte” از زبان فرانسوی گرفته شده و به معنای “مرغ” است. این کاسه ها از مواد مختلفی ساخته می شوند.
قابلمه چدن دسینی 10 پارچه اغلب از چدن ساخته می شوند و بسیار تزئینی طراحی و شکل می گیرند. کاسه های چینی یا سنگی کمتر رایج هستند. بنابراین، این غذا را می توان در قابلمه چدن دسینی نیز سرو کرد.
کاربردهای متعدد قابلمه چدن دسینی در غذاهای مدیترانه ای بسیار استفاده می شود و مرغ در این ظروف مخصوص پخته می شود. در شمال اروپا، غذاهای خاصی در غذا در قابلمه چدن دسینی سرو می شود.
از آنجایی که ظرف بسیار داغ است، از زیر لیوانی یا زیر بشقاب استفاده کنید.خورش ها و گراتن و همینطور و سوپ هاترجیحاً در این ظروف تزئینی سرو می شود.
قابلمه چدن دسینی های کوچکتر مخصوصاً برای غذاخوری وجود دارد. قابلمه چدن دسینی به اشتباه به عنوان رول پنیر، برشته یا کاسرول نیز شناخته می شود، به ندرت به عنوان یک کاسرول دیس.
بسیاری از غذاهای خوشمزه را می توان در آن تهیه کرد. از آنجایی که درب آن نیز به طور یکنواخت گرم می شود، هنگامی که در بسته است عملکردی مشابه فر دارد. و یک کاسرول واقعی نیز ضد فر است، بنابراین می توان غذا را در فر پخته و تمام کرد.
پیشنهادات متعدد برای یک تجربه طعم خاص طیف گسترده ای در پیشنهاد وجود دارد و شما باید بین 50 تا 100 یورو برای یک ظرف خوب از نسل مدرن بپردازید.
می توانید آنها را در شکل ها و رنگ های مختلف در طرحی بسیار جذاب پیدا کنید. بسیاری از سرآشپزهای حرفه ای به طعم خاص غذای تهیه شده در قابلمه چدن دسینی سوگند یاد می کنند.