تخمه آفتاب گردان قزوین را می توان در غذاهای بی شماری گنجاند. در واقع، دستور پخت تخمه آفتاب گردان قزوین از سالاد مخلوط و همچنین نان یا سبزیجات سرخ شده در ماهی تابه تشکیل شده است.
از تخمه آفتاب گردان قزوین می توان به عنوان غلیظ کننده در سس ها و سوپ ها نیز استفاده کرد.
دانه های آفتابگردان نه تنها با غذاهای شور ترکیب می شوند. آنها همچنین در دسرهایی مانند سالاد میوه، کلوچه و سایر کیک ها به خوبی ترکیب می شوند. از گنجاندن تخمه آفتاب گردان قزوین در دستور العمل های خود تردید نکنید!
همانطور که قبلا به شما گفتیم، تخمه آفتاب گردان قزوین نمکی برای سلامتی شما بهترین نیست.
با این حال، اگر این دانه ها در حد اعتدال به عنوان یک عرق خوراکی مصرف شوند، گاهی اوقات خوشمزه تر هستند.
به طور کلی می توانید تخمه آفتاب گردان قزوین شور خود را مستقیماً از فروشگاه خریداری کنید یا خودتان آنها را تهیه کنید.
در اینجا دستور العمل برای تخمه آفتاب گردان قزوین شور و برشته آورده شده است:
شایاین ذکر است دانه های آفتابگردان ساده را در یک کاسه بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید.
به ذائقه خود نمک اضافه کنید و آماده سازی خود را مخلوط کنید. برای اینکه تخمه های آفتابگردان شما واقعا طعم شوری داشته باشند، بگذارید یک شب بماند.
روز بعد، دانه های خود را آبکش کرده و با یک حوله چای تمیز خشک کنید.
تخمه های آفتابگردان را روی یک ورقه پخت قرار دهید (از روی هم قرار نگیرید) در حالی که فر شما با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم شده است.
در واقع می توانید دانه ها را به مدت 35 دقیقه در فر تفت دهید و هر از گاهی آنها را بچرخانید.
می توانید دانه های خود را در حالی که هنوز گرم هستند یا بعد از خنک شدن آنها بخورید.