گندم امروز فارس را بخورید که فرآوری نشده و تمام عناصر غذایی خود را حفظ کرده اند. آنها به میزان یک فنجان تا سه فنجان آب پخته می شوند.
نمک را بگذارید تا بجوشد، روی حرارت ملایم را به مدت 1 و نیم ساعت یا تا زمانی که دانه ها نرم شوند بپزید. میتوانید آنها را همانطور که هستند، با مقداری روغن زیتون و کمی لیمو میل کنید، یا به سوپ، سالاد، کاسرول اضافه کنید.
یک نان پیتا را از وسط نصف کنید و مانند اسرائیل، هر دو نصف را با فلافل، خلال پیاز، تکه های فلفل دلمه ای یا تکه های بادمجان سرخ شده پر کنید و با سس تند از فلفل تند و برگ گشنیز مزه دار کنید.
یا مانند یونان و ترکیه، نوعی مخروط درست کنید که با گوجه فرنگی، خلال پیاز و ماست پر می شود.
چاپاتیس هندی را با مخلوط کردن آرد (گندم امروز فارس ساده، گندم امروز فارس مصری یا مصری) و آب درست کنید. نمک بزنید و در کره سرخ کنید. با یک سس تند یا مواد با اسفناج خرد شده لذت ببرید.
با مخلوط کردن آرد گندم امروز فارس، آب و کمی نمک، تورتیلاهای گندم امروز فارس را مانند جنوب ایالات متحده و شمال مکزیک درست کنید. خشک را در ماهیتابه بپزید و داغ را با فلفل قرمز یا سین کارنه سرو کنید.
خمیر پنکیک را با آرد، تخم مرغ و شیر آماده کنید. حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در تابه را با کمی کره بپزید.
برای خوردن مرزه (با مارچوبه، پنیر دلمه، ژامبون) یا شیرین (تزیین شده با گلابی فوندانت یا آناناس ترشی شده در ماراسکینو، کره فندق شامپاین خوب، سیبهای خیلی ریز خرد شده که از قبل در کره تفت داده شدهاند)، میتوانید خمیر پنکیک را با آن طعمدار کنید.
آب شکوفه پرتقال یا با یکی از بسیاری از الکل های معطر تجاری: کومل، گراند مارنیر، کاهلوا، فرانجلیکو.