در این مقاله به چند دلیل که چرا باید این محصول را به رژیم غذایی خود اضافه کنید اشاره شده است.
بیماری قلبی
محتوای غنی از آنتی اکسیدان موجود در انجیر خشک، رادیکال های آزاد را که می توانند به رگ های خونی آسیب رسانده و باعث بیماری قلبی شوند، از بین می برد.
همچنین نتایج برخی مطالعات انجیر خشک نشان می دهد که انجیر خشک باعث کاهش سطح تری گلیسیرید و تاثیر بسزایی در بیماری های قلبی می شود.
سرطان
انجیر خشک سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین می تواند از آسیب DNA ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری کند. رادیکال های آزاد می توانند با تولید سلول های خطرناک به DNA سلولی آسیب برسانند.
این ممکن است یکی از خواص کمتر شناخته شده انجیر خشک باشد، اما اکنون که آن را می دانید، آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
تقویت استخوان
انجیر خشک به همراه سایر انجیر خشک ساوه غذاهای غنی از کلسیم می تواند تراکم استخوان و استحکام استخوان را بهبود بخشد. یک انجیر خشک حاوی 3 درصد کلسیم است.
دیابت
انجیر خشک برای افراد دیابتی نیز مفید است. اما انجیر خشک حاوی قند بالایی است، بنابراین افراد دیابتی باید در مورد مصرف با پزشک متخصص مشورت کنند.
کم خونی (کمبود آهن)
خوردن انجیر خشک با افزایش انجیر خشک نرم سطح آهن در بدن به افزایش سطح هموگلوبین خون کمک می کند. آهن یک ماده معدنی مهم است که هموگلوبین را در سراسر بدن انسان به گردش در می آورد.
بنابراین، انجیر خشک می تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک کند.
سلامت باروری
یونانیان باستان از انجیر به عنوان انجیر خشک سیاه داروی تقویت کننده جنسی استفاده می کردند. در یونان باستان انجیر را میوه ای مقدس می دانستند که مربوط به باروری و عشق است.
انجیر می تواند باروری و میل جنسی را افزایش دهد زیرا سرشار از مواد معدنی، روی، منگنز و منیزیم است که برای بهبود سلامت باروری انسان ضروری است.
- منابع:
- تبلیغات: